De Venetië Collectie

Een geweldig karakteristieke fles

Astoria heeft veel verschillende wijnen, maar 7 kenmerken zich met een wel zeer karakteristieke fles. Deze Venetië collectie is geïnspireerd door de straten en pleinen van Venetië. De bijzondere lijnen zijn de magische suggesties van het arsenaal van Venetië, het hart van de marine-industrie van de Serenissima Republiek. De Astoria wijnen die gebotteld zijn in deze geweldige fles zijn:

Arzanà, Corderíe, Fanò Tiemo, Galíe, Gaggiandre en Velére

Unieke mousserende wijnen die het klassieke karakter van Italiaanse uitmuntendheid tot uitdrukking brengen en u uitnodigen om te blijven hangen bij de aroma’s en geuren om opgewonden te raken.

Onze keuze:

Velére

De Velére is een overheerlijke extra droge, vintage, mousserende DOC Prosecco. Een heerlijke bubbel om samen te genieten op het terras, of juist voor die ene speciale gelegenheid.
Meer informatie

Corderíe

De Corderíe is een heerlijke extra droge, mousserende wijn. Hij valt onder de Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG. Topkwaliteit uit de omgeving van Venetië
Meer informatie

Galíe

De Galíe is een hele toegankelijke prosecco met een elegant, fruitig en bloemig aroma. Deze extra droge, mousserende wijn met het DOC label is uitermate geschikt om mee te proosten op ieders gezondheid
Meer informatie
© 2024 AstoriaBubbels